Afbeelding
Photo by Jimmy Nilsson Masth on Unsplash

Nooit meer in de kou met een werkjas!

30 januari 2023 om 15:38 Partnercontent

Wilt u een werkjas voor heren aanschaffen? Bekijk dan gauw het assortiment van Bevazet! Wij zijn dé specialist in werk- en bedrijfskleding van Nederland en werken onder het motto: kan niet, bestaat niet! Daardoor denken wij graag met onze klanten mee en gaan wij een uitdaging niet uit de weg. Een goede werkjas is onmisbaar wanneer u veel werkt in de buitenlucht. U wilt immers uzelf goed beschermen tegen de weerselementen, maar ook tegen eventuele gevaren vanuit het werk! Bij Bevazet hebben we daarom een groot aanbod in soorten werkjassen, zodat er voor elk wat wilt tussen zit.

Comfortabler met een werkjas

Werken is een stuk comfortabeler wanneer u de juiste kleding aanheeft. Hoewel een gewone jas u ook al beschermt tegen het weer, is deze niet aangepast aan de taken die u uit moet voeren. Zo heeft u in een gewone jas vaak een stuk minder bewegingsvrijheid en is de stof niet geschikt voor klussen waarbij de jas vies kan worden of kan beschadigen. Daardoor gaat u misschien voorzichtiger aan het werk dan nodig is, of bent u constant bezig met het beschermen van uw kleding. Door een werkjas te dragen hoeft u zich hier niet mee bezig te houden en kunt u dus een stuk comfortabeler aan de slag. Dat werkt wel zo prettig!

Werkjassen voor alle seizoenen

Werkt u veel buiten? Dan bent u wel bekend met de grote verschillen die er tussen de seizoenen zitten. Zeker in Nederland hebben we erg afwisselend weer en daardoor dus veel verschillende soorten jassen nodig. Verschillend in bijvoorbeeld dikte, maar ook in materiaal. Zo hebben we speciale regenjassen waardoor u ook in nat weer nog door kunt werken. Maar ook jassen van fleece of houthakkersjassen die juist minder goed nat kunnen worden hebben wij in vrije keuze. Is het te warm voor een volledige jas, maar wilt u wel iets van bescherming? Dan is een bodywarmer een goede keuze. Voor welk seizoen of type weer u ook een jas zoekt, we hebben hem bij Bevazet!

Veiliger aan de slag met een werkjas!

Naast dat een werkjas comfortabeler is, is het ook een stuk veiliger. U bent namelijk beter beschermd wanneer u een jas draagt van goede kwaliteit. Zeker wanneer u werkt met gevaarlijke stoffen of zwaar gereedschap, is een jas een uitkomst. Deze vormt namelijk net een extra laag tussen u en de buitenwereld, waardoor u de kans op verwondingen vermindert. Maar ook wanneer u werkt in een omgeving met zware voertuigen of ander materiaal, kunt u goed een werkjas gebruiken! Door te kiezen voor een veiligheidsjas valt u beter op en wordt u niet gauw over het hoofd gezien door collega’s. Zeker wanneer u werkt in het donker of met slecht zicht, kan een veiligheidsjas het verschil betekenen bij een ongeval.

Duurzame bedrijfskleding

Bij Bevazet werken we met duurzame materialen, zodat onze werkjassen extra lang meegaan. Gewone kleding is er niet op gemaakt om dagelijks te worden gedragen en al helemaal niet om dagelijks te worden blootgesteld aan werkmateriaal of zwaar weer. Daardoor slijt het sneller en moet u dus ook eerder nieuwe kleding aanschaffen. Door te kiezen voor werkkleding van Bevazet, kiest u voor kleren die tegen een stootje kunnen en die extra lang mee gaan. Hoewel het misschien eerst een wat grotere investering is, verdient het zich over de tijd terug. Dat is goed voor u en voor het milieu!

Werkjas heren bedrukken

Wist u dat u bij Bevazet ook een werkjas voor kunt laten bedrukken? Zo maakt u uw werkkleding nog persoonlijker! Een bedrukte werkjas ziet er mooi uit, valt op en zorgt ervoor dat u zichtbaarder bent voor klanten. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, website of telefoonnummer laten drukken. Zo kunnen potentiële klanten u makkelijker bereiken! U kunt er ook voor kiezen de werkjassen te laten bedrukken voor de persoon, bijvoorbeeld door de naam van een medewerker erop te plaatsen. Zo kunnen zij snel hun eigen kleding terugvinden en zijn ze makkelijker aan te spreken. Naast tekst kunt u natuurlijk ook het logo van uw bedrijf op de jas laten drukken.

Professioneler met een werkjas

Door een werkjas te dragen, komt u professioneler voor de dag. Met uw kleding geeft u, bewust of onbewust, een boodschap af aan klanten. Door te kiezen voor nette, degelijke werkkleding laat u zien dat u geeft om hoe uw werknemers erbij lopen en dat u let op de details. Dat is een stuk netter dan wanneer u in oude, versleten kleding aan het werk gaat. Kies ervoor om een goede indruk te maken en draag een mooie werkjas voor heren!

Soorten werkjassen

Bij Bevazet kunt u terecht voor veel verschillende soorten werkjassen. De ene jas is immers de andere niet! Een gewatteerde jas is heerlijk warm, maar niet ideaal wanneer het regent.  En een fleecevest is comfortabel, maar doet niet veel voor uw veiligheid. Daarom verkopen we bij Bevazet al deze soorten jassen, zodat er voor elke gelegenheid passende werkkleding te vinden is! Zo hebben wij de volgende soorten jassen in huis:

 • Werkjassen gevoerd/ongevoerd;
 • Softshell werkjassen;
 • Stofjassen;
 • Veiligheidsjassen/vesten;
 • Schilderjassen;
 • Pilotenjassen;
 • Fleecevesten;
 • Houthakkersvesten;
 • Bodywarmers;
 • Gewatteerde jassen;
 • Regenjassen.

Zo hebben wij met elk seizoen rekening gehouden! Een werkjas kan natuurlijk in de meeste gevallen worden gedragen, maar wanneer u vaak werkt in nat weer of koude omstandigheden, kan het lonen om ook een regenjas of warmere jas aan te schaffen. Bij Bevazet zijn alle combinaties mogelijk. Neem daarom gerust eens contact met ons om te informeren naar alle mogelijkheden of neem een kijkje in onze showroom.

Meer weten? Neem contact op met Bevazet!

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een werkjas heren, of wilt u zelfs een hele kledinglijn bestellen? Neem dan eens contact op met Bevazet! Wij denken graag met u mee. Of u nou op zoek bent naar een veiligheidsjas of een werkbodywarmer, samen met u kijken we welke kleding aansluit bij uw wensen. Het maakt ons niet uit of het gaat om een bestelling van één kledingstuk of van wel honderd, bij Bevazet gaat elke klant tevreden naar huis. Dat maakt ons dé specialist in werkkleding. Wij hopen gauw ook u te mogen helpen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie