Afbeelding
Strass-steentjes.nl

Diamond painting als kunstvorm

Partnercontent

Dat diamond painting een ontzettend leuke hobby is weten we allemaal. Neerploffen op de stoel aan de eetkamer, diamond painting erbij en gaan met die banaan. Diamond painting is leuk en werkt rustgevend. Buiten dat diamond painting een leuke hobby is, is het een vorm van kunst. Je laat je creativiteit volledig de vrije loop, met een prachtig resultaat aan het eind van de rit. Tenminste als het goed gaat dan. Om het mooiste diamond painting kunstwerk te krijgen zijn er wel wat benodigdheden. Deze bestel je eenvoudig op Strass-steentjes.nl. Hier worden alle diamond painting producten snel en uit eigen voorraad (in Deventer) geleverd. 

Laagdrempelige hobby/kunst

Het mooie van diamond painting: iedereen kan het doen. Jong & oud, klein & groot, het maakt helemaal niks uit. Diamond painting is ook een leuke activiteit om te doen met vrienden en kennissen. Vooral in de koude winterdagen is het heel fijn. Warme kop chocolademelk, een warm huis en de ijspegels aan het dak. Ondertussen gezellig bijkletsen met je mede diamond painting hobbyist/ vriend of kennis. Heerlijk!

Creativiteit in vrije loop

De kunst van vroeger was en is nog steeds prachtig. Prachtige landschappen en ongeëvenaarde portretten. Denk bijvoorbeeld aan de Mona Lisa van Leonardo Da Vinci. De moderne kunst wordt meer omschreven als avant-gardistische artistieke kunstwerken. Wat nou als jij beide kunt doen? Nou dat kan! Met een leeg canvas en tig steentjes kun je je creativiteit volledig laten gaan. Om een zo mooi mogelijk kunstwerk maken. Ben je meer fan van ouderwetse, klassieke, antieke kunst? Dan kun je legendarische kunstwerken namaken met diamond painting!

Eigen schilderij maken

Een diamond painting schilderij vanaf nul maken is niet eenvoudig. Vaak is een begin maken lastig. Ben jij desondanks toch van plan om een eigen diamond painting schilderij te maken? Neem eens een kijkje op deze inspiratiepagina. Hier vind je een hele bak aan inspiratie voor jouw diamond painting project. Ook kun je op Strass-steentjes.nl diamond painting in kunstvorm kopen. Dan krijg je een prachtig kunstwerk maar word je wel op weg geholpen. Hierbij is het canvasdoek al voorzien van symbolen en kleurcodes zodat je er niet zelf over hoeft na te denken. Het pakket wordt compleet geleverd met alle benodigdheden. Zit je favoriete kunstwerk er niet tussen? Als je een foto naar klantenservice@strass-steentjes.nl stuurt, kunnen ze een pakket op maat maken voor je. 

Beroemd schilderijen namaken

Vaak als iets te mooi is om waar te zijn, is dat ook zo. Nou vandaag niet! Jij kunt zelf bijvoorbeeld de roemrijke, legendarische, bijna mythische Mona Lisa namaken met diamond painting. Of bijvoorbeeld de zonnebloemen van ons landgenoot Vincent van Gogh. Het kan allemaal. Hoe? Heel simpel! Je stuurt een foto van het schilderij en er wordt speciaal een DIY pakket voor je samengesteld en toegestuurd. Je kunt gaan werken aan je moderne kunstwerk. 

Je eigen kunstwerk canvas 

Wil jij graag beroemde schilderijen maken op een diamond painting canvas? Dat kan heel makkelijk bij Strass-steentjes.nl. Je kunt hier namelijk een diamond painting canvas bestellen met je eigen foto. Je stuurt dan een foto op in zo hoog mogelijke kwaliteit. Je ontvangt daarna binnen twee tot vier weken je diamond painting pakket van het schilderij dat jij wil namaken. 

Schilderij als interieurdecoratie

Je drukt het laatste steentje stevig vast en… KLAAR! Het beste gevoel ter wereld. Het komt in de buurt, althans. Je eigen diamond painting kunstwerk is af. Yes! Je kunstwerk is dan misschien niet de echte Mona Lisa of Nachtwacht maar wel net zo leuk. En ook nog eens zelfgemaakt. Aan een beetje extra bling bling is nog nooit iemand dood gedaan. 

Diamond painting producten veilig bestellen

Met diamond painting bestellingen via andere verkopers, gebeurd het met enige regelmaat dat bestellingen heel lang op zich laten wachten. Of dat de bestelling helemaal niet aankomt. Dit wil je uiteraard voorkomen. Bestel daarom eenvoudig bij Strass-steentjes.nl. Hier worden alle bestellingen uit voorraad in Nederland (Deventer) geleverd. Zo voorkom je teleurstelling en ben je verzekerd van snelle levering en goede, persoonlijke service. En mocht er toch iets ontbreken aan je pakket of je komt iets te kort? Een telefoontje is genoeg, ze leveren direct extra steentjes kosteloos na, ook vanuit de winkel in Deventer, dus geen lange wachttijden, maar gewoon de volgende dag in huis!  

advertentie
advertentie