Afbeelding
Shutterstock

Böhler lasdraad: ideaal voor al jouw lasprojecten

Partnercontent

Heb je een nieuw lasproject en ben je op zoek naar goed materiaal? Je hebt vaak naast een lasapparaat in ieder geval ook vul metaal nodig, zoals een Böhler lasdraad. Dit zorgt voor een stevige verbinding tussen het metaal dat aan elkaar gelast moet worden. Voor al jouw lasprojecten zijn lasdraden van Böhler een goede keuze. Lees hier meer over lasdraden van dit merk en waarom je hiervoor zou moeten kiezen.

Böhler levert topkwaliteit

Al tientallen jaren vertrouwen mensen op de vele verschillende lasproducten van Böhler. En dat is niet voor niets. Het merk vindt kwaliteit ontzettend belangrijk en je kunt er dan ook op vertrouwen dat al hun producten van topkwaliteit zijn. De lasdraden van Böhler worden gemaakt van duurzaam materiaal en voldoen aan strenge veiligheidseisen.

Altijd het juiste soort lasdraad voor jouw lasproject

Het maakt niet uit voor welk project je een lasdraad nodig hebt: het merk Böhler heeft wat je zoekt! Er zijn drie verschillende lijnen met Böhler lasdraad. Elk van deze lijnen bevat weer verschillende soorten draden. Je kunt het gehele assortiment lasdraden van dit merk vinden bij bijvoorbeeld lastechniek Rijnmond.

Welk soort lasdraad jij nodig hebt voor jouw klus hangt af van het materiaal dat je wilt gaan lassen en de dikte hiervan. Er zijn lasdraden verkrijgbaar van verschillende soorten materialen, zoals aluminium, verkoperd staal en RVS. Ook zijn lasdraden verkrijgbaar in verschillende diktes. Het is belangrijk om daar goed naar te kijken. Bij draden die dikker zijn dan 1 mm kun je met meer stroom lassen.

Als je niet goed weet welk soort lasdraad jij nodig hebt, kun je het beste om advies vragen bij de webshop of winkel waar je lasdraad wilt kopen. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet en straks direct aan de slag kunt.

Welke lasproducten heb je nog meer nodig?

Naast een Böhler lasdraad heb je natuurlijk ook nog andere producten nodig voor jouw lasproject, zoals een goed lasapparaat. Ga van tevoren na welke producten je allemaal nodig hebt. Denk hierbij ook aan beschermingsmaterialen, zoals een laskap. Maak een overzicht en kijk vervolgens bij welke winkel of webshop je dit wilt kopen.

Alles wat je nodig hebt

Het is natuurlijk het makkelijkst als je alle producten die je nodig hebt kunt bestellen op één website. Zo hoef je de deur niet uit en vaak wordt alles toch wel snel geleverd. Bij Lastechniek Rijnmond vind je het complete Böhler assortiment en andere benodigdheden voor het lassen. De specialisten helpen je ook graag met persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je de juiste spullen in huis haalt. Wat wordt jouw volgende lasproject?

advertentie
advertentie