Jeroen Peters.
Jeroen Peters. Guido de Boer

Jeroen Peters blijft hoofdtrainer bij Woudenberg

2 december 2022 om 13:36 Voetbal

WOUDENBERG Jeroen Peters is ook in het nieuwe seizoen 2023-2024 hoofdtrainer van Woudenberg. Het is al wel zeker dat het voor de trainer uit Leusden zijn laatste seizoen wordt als hoofdtrainer van de geel/zwarte formatie. 

Op dit moment is Woudenberg de trotse koploper in de tweede klasse C met zeven punten voorsprong op achtervolger Valleivogels. De ploeg heeft zich na de overwinning op ASC Nieuwland laten kronen tot ‘Winterkampioen’. ,,Maar wat koop je voor deze prijs? Daar heb je toch niets aan? Wat dat betreft is het binnenhalen van de eerste periodetitel wel een prijs”, stelt Peters tevreden vast. Ondanks de huidige voorsprong wil hij nog niet praten over een mogelijk kampioenschap. ,,Na de winterstop moeten we nog 15 wedstrijden spelen. Wie garandeert mij dat wij niet met een terugval te maken kunnen krijgen?” 

Peters heeft op sportpark De Grift nu twee degradaties uit de eerste klasse en een kampioenschap in de tweede klasse achter zijn naam staan. Als Woudenberg dit seizoen promoveert, dan kan het volgend seizoen opnieuw een ‘gevecht’ worden om in deze klasse te blijven. Peters: ,,Wij willen ons nu door ontwikkelen en hopelijk zijn we in het nieuwe seizoen dan een stap verder en kunnen we de degradatiestrijd wel pareren.” Waarbij de ervaren trainer hoopt dat de huidige kern van ‘oude’ spelers aan boord blijft, mogelijk aangevuld met versterkingen van buitenaf. Overigens heeft ook assistent-trainer Rob Gijsbertsen zijn contract met een jaar verlengd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie