Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Woudenberg uitgeschakeld in bekercompetitie

4 december 2021 om 20:14 Voetbal

WOUDENBERG Het bekeravontuur voor Woudenberg is voorbij. De geel-zwarte formatie ging met 2-3 onderuit tegen zondag derdeklasser ZSGOWMS uit Amsterdam.

De les die trainer Jeroen Peters uit deze wedstrijd trekt, is dat de jonge spelers binnen de selectie nog niet zo ver zijn. Het passeren van spelers als Nick en Tom de Greef, Sander van Keulen, Rick Staal en Joey Kooij (hij was geblesseerd) liet zijn sporen na. ,,We hadden de afspraak gemaakt de jonge jongens een kans te geven, maar in de eerste helft konden we moeilijk de vrije mensen vinden.”

Na de rust en met de inbreng van de ‘routiniers’ slaagde Woudenberg er niet in de achterstand te repareren. Peters: ,,Ik vind het niet erg dat we uit de beker zijn. Deze nederlaag doet niets af aan het goede gevoel van de overwinning vorige week in de competitie tegen GRC14. Het is sowieso knap dat wij met eigen jongens in de eerste klasse aan kunnen haken bij ploegen als Montfoort en FC Breukelen.”
Doelpuntenmakers Woudenberg: Mark Radstaake en Nick de Greef.