Zegereeks Woudenberg duurt voort

20 november 2022 om 12:27 Voetbal Guido de Boer
Woudenberg viert een doelpunt. Ook Veensche Boys werd aan de zegekar gehangen.
Woudenberg viert een doelpunt. Ook Veensche Boys werd aan de zegekar gehangen.

WOUDENBERG Het sprookje van Woudenberg duurt voort. De achtste overwinning op rij is een feit. De 2-1 zege op Veensche Boys kwam moeizaam tot stand, maar dat deerde niemand. Na het laatste eindsignaal van scheidsrechter Van den Broek gingen de handen de lucht in. Niet alleen vanwege de driepunter, maar ook omdat een concurrent in de strijd om het kampioenschap nu op tien punten achterstand is gezet.


Voor Bas Golstein werd het een bijzondere wedstrijd. De 20-jarige middenvelder stond voor het eerst dit seizoen in de basis. Hij verving Daan Banning die niet 100 procent wedstrijdfit was. Golstein: ,,Ik kreeg vrijdagmiddag een telefoontje van de trainer dat ik in de basis zou starten. Van een definitieve doorbraak wil ik niet spreken. Ik wi..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.