Woudenberg verslaat CJVV in spektakelstuk

15 oktober 2022 om 22:19 Voetbal Guido de Boer
Afbeelding

WOUDENBERG Het is een ongekende luxe voor Woudenberg. Na vier wedstrijden voert de ploeg van trainer Jeroen Peters de ranglijst aan met de maximale score van twaalf punten. ‘Is Woudenberg zo goed of is de rest in deze eerste klasse zo slecht?’ Deze vraag pareert Peters na de 4-3 overwinning tegen CJVV behoedzaam. ,,Wij zijn op dit moment sterker dan de tegenstanders.” De trainer weet echter dat het vanaf eind oktober er om gaat spannen. Dan wachten ploegen die zich in de subtop bevinden, zoals Dieren, Lunteren en Veensche Boys. Deze laatste ploeg is in de ogen van Peters nog altijd de grootste titelkandidaat.

Terug naar de wedstrijd van zaterdag waarin het nog onverwachts spannend werd. Dat kwam omdat er na de 2-1 voorsprong te veel kansen werden gemist om afstand te nemen van de Amersfoortse tegenstander. Na ruim een half uur spelen brak Luca Teske de ban. Uit een voorzet van Tom de Greef tikte hij de bal langs doelman Ruben Coenen. Een paar minuten..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.