Aankondiging
Aankondiging SGP

SGP Woudenberg organiseert een online ondernemersavond op 26 januari

Lokaal Deel je nieuws

SGP Woudenberg staat voor een gezond ondernemersklimaat en een sterke lokale economie. Daarom wordt er op woensdag 26 januari 2022 een online ondernemersbijeenkomst gehouden.

Een sterkte lokale economie draagt bij aan de vitaliteit van Woudenberg. De SGP ziet voor de gemeentelijke overheid een rol om te ondersteunen en te faciliteren. Ook het voorzien in goede locaties voor het starten, uitbreiden en verplaatsen van bedrijven, vindt de SGP belangrijk om een sterke lokale economie te behouden en te stimuleren. Er speelt veel in de ondernemerswereld. We denken aan de onlangs vastgestelde visie op retail, de toekomst van het bedrijventerrein en circulair ondernemen.

Over deze thema’s wil de SGP, als voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart, met de Woudenbergse ondernemers in gesprek. In verband met de coronamaatregelen, maar ook om zoveel mogelijk ondernemers te kunnen spreken,  wordt de bijeenkomst online gehouden. De bijeenkomst start om 19.45 uur en rond 21.15 uur is de afsluiting.

Tijdens deze bijeenkomst is er een interactief forumgesprek met Woudenbergse  ondernemers en SGP raadsleden.  De ondernemers die meedoen in het forum zijn: Gea van Noordennen (What2Wear), Lammert Wilbrink (commercieel vastgoed) en de startende ondernemer Jan Willem de Keijzer (Meesterknecht).

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar woudenberg@sgp.nl. U ontvangt dan de link voor de Zoom-meeting. Van harte welkom!

advertentie