Woudenberg doet mee aan Politieke Vrouwen in de Buurt: ‘Vrouwen houden zichzelf vaak tegen’

20 jan 2022, 09:10 Politiek
Joke van der Heide
Martine Tekelenburg, tweede op de VVD-kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, is de kartrekker van de lokale bijeenkomst.
Martine Tekelenburg, tweede op de VVD-kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, is de kartrekker van de lokale bijeenkomst.

WOUDENBERG In Woudenberg wordt op zaterdag 22 januari de online meet-up Politieke Vrouwen in de Buurt gehouden. Deze bijeenkomst is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en stichting Stem op een Vrouw. Martine Tekelenburg, tweede op de VVD-kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, is de kartrekker van de lokale bijeenkomst in Woudenberg, die volgt na de gezamenlijke landelijke introductie waarbij VN-vrouwenvertegenwoordiger Enaam Ahmed Ali aan het woord komt. 

De Woudenbergse Martine Tekelenburg wil met deze bijeenkomst een inkijkje geven in het werk als raadslid of bestuurder. ,,Ik heb bijvoorbeeld zelf vriendinnen die eigenlijk niks met politiek hebben, maa..

Afbeelding

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.