Twee gewonden bij ongeval Woudenberg

18 juni 2015 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG Bij een ongeval op de Zeisterweg (N224) zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. De twee gewonden zaten in een auto die vanuit Woudenberg richting Zeist reed. Volgens omstanders haalde de bestuurder van de auto met hoge snelheid een andere automobilist in. Daarbij is hij waarschijnlijk de macht over het stuur verloren. De auto is over het fietspad langs de weg geschoten en tegen een boom terecht gekomen. Door de grote klap is de boom met wortels en al uit de grond gekomen. De auto is enkele meters naast de boom tot stilstand gekomen.

In de auto waren twee personen aanwezig. Volgens omstanders kon de bestuurder zelfstandig het voertuig verlaten, de bijrijder zou er minder goed aan toe zijn geweest. Beide personen zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De ambulancedienst kreeg rond 21.15 uur de melding van het ongeval binnen. Enkele minuten later is tevens de brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling. Of de brandweer ook daadwerkelijk is ingezet voor de bevrijding van een slachtoffer is niet bekend. Ten tijde van het ongeval heeft de politie de Zeisterweg afgesloten voor alle verkeer. Een berger heeft de auto weggesleept. Rond 22.45 was de weg weer volledig vrij.

Bron: Timo van der Mijl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie