Voor de elfde keer dit seizoen stapte Woudenberg als winnaar van het veld.
Voor de elfde keer dit seizoen stapte Woudenberg als winnaar van het veld. Guido de Boer

En dat is elf! Woudenberg blijft foutloos en verslaat ook VRC: 0-1

10 december 2022 om 19:16 Voetbal

WOUDENBERG Het moest deze keer uit de tenen komen, maar toch lukte het Woudenberg opnieuw om te winnen. De 1-0 zege op VRC betekende de elfde driepunter op rij voor de tweedeklasser.


Invaller Daan Banning zorgde ervoor dat er weer feest gevierd kon worden bij de ‘Wombargers’. De 24-jarige middenvelder was weer inzetbaar na zijn blessure, maar werd uit voorzorg op de bank gehouden door Jeroen Peters. ,,Daan als we je nodig hebben, dan kom je erin’’, zo beloofde de ervaren trainer. 20 minuten voor tijd was het nodig en nog geen tien minuten later kogelde Banning de 0-1 binnen. Daarna was het vooral tegenhouden voor Woudenberg.


,,Ze zetten ons aardig onder druk’’, merkte Tim Banning, de vier jaar jongere broer van de matchwinner. ,,VRC is de eerste ploeg na De Merino’s die dat lukte. Daardoor kregen we niet heel veel grote kansen, maar zij ook niet.”


,,Het liefst win je elke week met 3-0 of meer’’, glunderde de controlerende middenvelder. ,,Maar als je zo’n overwinning toch nog uit het vuur sleept, dan is dat ook heel erg mooi. De elfde overwinning op rij, dat is zo bizar dat het bijna niet te geloven is. Nu even genieten en in januari lekker op trainingskamp. De trainer heeft beloofd dat als we elf keer zouden winnen, dat hij het daar rustig aan laat doen. Daar rekenen we dus wel op.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie