Gert-Jan van Dommelen
Gert-Jan van Dommelen RCSW

End plastic soup - Kom kennismaken met Rotary club Scherpenzeel-Woudenberg

3 maart 2022 om 16:33 Lokaal Deel je nieuws

Rotary club Scherpenzeel-Woudenberg nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op 4 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary. Tijdens deze avond spreekt Gert-Jan van Dommelen over End Plastic Soup. EndPlasticSoup is een wereldwijd initiatief van Rotary om de plasticvervuiling op te lossen en te voorkomen. De ambitie is dat oceanen en zeeën in 2050 vrij zijn van plastic soep en meren, rivieren, parken, bossen en straten vrij van plastic afval. Gert-Jan zal op deze avond toelichten hoe dit bereikt kan worden. Zijn motto: “Begin vandaag, stap voor stap en doe het samen, jong en oud”.  

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn?People of?Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn.?Wij zetten ons in voor goede doelen in Scherpenzeel en Woudenberg, maar ook ver daarbuiten.? 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.  

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.? 

Open clubbijeenkomst 

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17:30 uur in Brasserie 1885 in Woudenberg. De bijeenkomst is om 19:30 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 1 april via evdfliert@outlook.com (Elske van de Fliert). Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de bijeenkomst. 

Meer informatie over Rotary kun je vinden op rotary.nl/scherpenzeelwoudenberg/. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie