Gezonder leven met ‘Woudenberg Beweeg

20 maart 2022 om 22:41 Lokaal Deel je nieuws

Eind april starten er weer twee nieuwe groepen en er is nog plek! Wil jij ook aan de slag met jouw doelen voor een gezonder leven, met meer bewegen en gezonde keuzes op gebied van voeding? Dan ben je op de juiste plek bij ‘Woudenberg Beweegt’. Binnen de corona maatregelen kunnen wij dit unieke programma veilig en verantwoord aanbieden. Zo hoef je niet nog langer te wachten op het leggen van een gezonde basis.

‘Woudenberg Beweegt’ is geschikt voor iedereen die wil werken aan een gezondere leefstijl. Het enige wat wij aan jou vragen is een dosis motivatie, de wil om jouw leefstijl aan te passen en volledige deelname aan het programma.


Hoe ziet het programma eruit?

Het start met een uitgebreide intake welke gevolgd wordt door een programma van 10 weken en 3 her/testdagen. Gedurende het 10 weekse programma wordt er tweemaal per week getraind onder begeleiding van een fysiotherapeut. Ook volg je vijf bijeenkomsten van de diëtist over voeding en het maken van gezonde keuzes. Elke programma bevat tevens leuke workshops!

Sinds 2012 hebben al heel veel deelnemers dit programma met blijvend succes afgelegd. ‘Woudenberg Beweegt’ is een initiatief van de huisartsen, fysiotherapeuten en de diëtist in Woudenberg, wat wordt ondersteund door de gemeente. Hierdoor kunnen we de kosten zeer laag houden, voor slechts €40,- borg kan jij dit hele programma volgen. De borg krijg je terug als het volledige programma plus her testdagen zijn doorlopen.

Ben jij gemotiveerd, boven de 18 en heb je nog niet eerder een traject van ‘Woudenberg Beweegt’ doorlopen? Wacht dan niet langer en neem contact op via woudenbergbeweegt@geeresteingroep.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie