Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk winnaar Café De Prins bokaal

24 december 2014 om 00:00 Sport

Vrijdag 20 december vond de bekerfinaleavond plaats in De Breehoek. Zes ploegen streden om de Café De Prins Bokaal. In de kwartfinale was Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk met 6-1 te sterk voor Belasting- & Advieskantoor Van Doorn/Goalgetters. Restaurant De Dennen bleek een maatje te groot voor Truck Verhuur Woudenberg en bereikte hiermee ook de halve finale. Werkman Schoonmaakbedrijf en Timmerbedrijf Van Leersum hadden deze ronde een bye en wisten zich hierdoor ook verzekerd van een plek bij de laatste vier in het toernooi. De eerste halve finale ging tussen Restaurant De Dennen en Werkman Schoonmaakbedrijf. Het werd een ware thriller waarin Werkman na een 4-1 achterstand terug wist te komen tot 4-4. Strafschoppen moesten uitkomst brengen welke ploeg als eerste de finale zou bereiken. Werkman Schoonmaakbedrijf bleek hierin over de beste zenuwen te beschikken. In de tweede halve finale tussen Timmerbedrijf Van Leersum en Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk was laatstgenoemde duidelijk een maatje te groot, 6-1. Werkman Schoonmaakbedrijf en Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk maakte van de eindstrijd een waar spektakelstuk. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter stond een eindstand van 4-4 op het scorebord. Strafschoppen moesten uiteindelijk bepalen wie zich tot winnaar van de Café De Prins bokaal mag kronen. Voor Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk schoten Menno Kleinveld, Michel van Ginkel en Evert-Jan van Dijk raak. Bij Werkman Schoonmaakbedrijf waren Corwin Broekhuizen en Wilbert Thomassen trefzeker. Doordat Martijn de Vries zijn inzet gekeerd zag door doelman Kleinveld trok Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk aan het langste eind.

Restaurant De Dennen werd in 2014 voor de derde maal kampioen in de hoofdklasse. Timmerbedrijf Leppers & Van Dijk pakte de titel in de 1e klasse. In de 2e klasse bleek Werkman Schoonmaakbedrijf de sterkste. Van Bentum transport kroonde zich in de 3e klasse tot kampioen.

Overall topscorer in 2014 werd Wouter van Dijk met 27 treffers. Zijn team Leppers & Van Dijk maakte ook de meeste doelpunten, 81 en bleek tevens over de beste defensie te beschikken. Slechts 16 tegentreffers werden er geïncasseerd.

Voor het seizoen 2015 hebben we nog voldoende plaats voor nieuwe teams. Het nieuwe seizoen start begin januari en duurt tot december. Voor meer informatie kun je contact opnemen met zaalvoetbalscherpenzeel@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie