Genieten van brunch, lunch, high tea, pasta's en pizza's bij La Piazza aan De Nieuwe Poort 4
Genieten van brunch, lunch, high tea, pasta's en pizza's bij La Piazza aan De Nieuwe Poort 4 Astrid Meyer
Ondernemer in beeld

Lunch en catering bij La Piazza

Zakelijk

WOUDENBERG Even gezellig uit eten, een makkelijke pizza voor op de bank of een compleet buffet bij een feestje thuis of op het werk. La Piazza aan De Nieuwe Poort 4 midden in Woudenberg ontvangt haar gasten in een warme sfeer waar de kruidige geuren uit de keuken je terugvoeren naar die vakantie aan de Middellandse Zee.

,,We maken hier alles volgens eigen recept. Voor de pizza hebben we ons eigen deeg en tomatensaus en natuurlijke de platte Italiaanse bodem uit onze steenoven. Iedereen heeft zijn eigen favoriet, van de Quattro Stagioni tot een Caprese. Maar onze La Piazza pizza valt erg in de smaak, met tomaat, kaas, ham, salami, spek, gehakt, champignons, ui en de hete pepers. Bij de pasta bieden we de keuze uit spaghetti, macaroni of tagliatelle. Hier is de bolognese denk ik toch wel favoriet. We hebben op woensdag en donderdag nog steeds onze actiedagen met alle pasta en pizza voor maar 9,50 euro in het restaurant of bij afhalen’’, vertelt Jewas Salah.

NIEUWE LUNCHKAART La Piazza is deze week gestart met een nieuwe lunchkaart. ,,We zijn nu al geopend vanaf elf uur ‘s ochtends voor een snelle lichte tot uitgebreide lunch. Met een huisgemaakte soep van de dag, salades en maaltijdsalades tot panini’s en heerlijke belegde Italiaanse bollen, ciabatta of een uitsmijter. Voor bedrijven in Woudenberg hebben we de mogelijkheid een lunchpakket te laten bezorgen. Iedere zondag bieden we een brunch met heerlijke broodjes, warme gerechten, fruit en ijs. Of reserveer voor een High Tea met zoete en hartige hapjes.’’

KERST EN NIEUWJAAR La Piazza is beide Kerstdagen gesloten, maar de overige dagen beschikbaar voor catering van Kerst- en Nieuwjaarspartijen. ,,Sluit het jaar feestelijk af met uw medewerkers en een gepersonaliseerd menu. Voor thuis hebben we een heerlijke gourmetschotel samengesteld. Kom zeker even langs voor meer informatie en de bestellijsten.’’ Het restaurant is dinsdag gesloten en de rest van de week geopend vanaf elf uur ‘s ochtends tot half negen en negen uur in het weekend. Bel voor een bestelling: 033 - 2860589. Of kijk voor informatie en het bestelmenu voor afhalen en bezorgen in Woudenberg en directe omgeving op haar site: www.lapiazzawoudenberg.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door La Piazza Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

advertentie
advertentie