Mimo en zoon Basem in in hun nieuw verbouwde pizzeria Sphinx
Mimo en zoon Basem in in hun nieuw verbouwde pizzeria Sphinx Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

Sphinx in nieuw jasje

Zakelijk

SCHERPENZEEL Wie binnenstapt bij Sphinx Scherpenzeel, is er even stil van. Eigenaar Mimo is trots op de metamorfose van zijn restaurant. Goud, crème en koffiebruin vormen de basis van het nieuwe interieur. De planten zijn vervangen door fonteintjes waar stromend water extra sfeer brengt. ,,We wilden na de ellendige periode van corona verbouwen om positiviteit te brengen in onze zaak. Na een tijd van vooral bezorgen en afhalen, wil ik nu de mensen ontvangen en een gezellige avond geven. Op stoelen die relaxed zitten en een mooie inrichting om van te genieten.”
Hij is inmiddels twaalf jaar eigenaar van grillroom pizzeria Sphinx en daarvoor werkte hij er al vijf jaar als medewerker. Inmiddels kennen bijna alle Scherpenzelers Mimo wel. Zijn befaamde spareribs en pizza’s vonden ook toen het restaurant in coronatijd alleen open was voor bezorging, hun weg naar veel Scherpenzeelse eettafels. ,,Ik ben de klanten dankbaar dat ze ons nooit vergeten zijn. En ik kijk ernaar uit wanneer iedereen komt kijken hoe het is geworden. Kom gezellig genieten van de lekkerste gerechten. Niet alleen de jeugd komt hier, klanten van alle leeftijden lopen binnen. Ook mijn personeel is blij met de verbouwing van de zaak en ik wil hen ook bedanken dat ze de afgelopen tijd hun inzet getoond hebben. We vullen elkaar als team aan en ik heb gewoon een topteam”, zo klinkt het. Extra trots is hij op zijn zoon Basem, 15 jaar oud en nu al te vinden in de zaak van zijn vader. ,,Hij doet aan karate op internationaal niveau en naast zijn school werkt hij ook in zijn vrije tijd bij mij.”
Op dit moment denkt Mimo na over nieuwe gerechten voor de menukaart. ,,Onze spareribs zijn beroemd in Scherpenzeel en van goede kwaliteit. Vanaf een uur of drie ‘s middags zijn we geopend. En veel mensen die de laatste week langsliepen, gaven een compliment voor de nieuwe look”. Niet alleen binnen is het restaurant veranderd in een lichte ruimte, maar ook de buitengevel is aangepast. ,,Kom vooral een kijkje nemen en bij ons eten”, nodigt Mimo uit.
Om de heropening te vieren, krijgen klanten 10 procent korting op hun bestelling. ,,Bestellen gaat simpel via de website sphinxonline.nl”, adviseert hij.
Sphinx Scherpenzeel, Dorpsstraat 161
www.sphinxonline.nl”

Deze advertorial wordt u aangeboden door Sphinx Scherpenzeel. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

advertentie
advertentie