Pieter Hazeleger: ,,Een goede vloer zoek je niet even in een half uurtje uit.''
Pieter Hazeleger: ,,Een goede vloer zoek je niet even in een half uurtje uit.'' Janneke Hek
Ondernemer in beeld

Vloerenexpert Pieter Hazeleger: van advies tot afwerking

Zakelijk

,,Er is veel keuze in vloeren, daar adviseer ik graag in wat voor de klant het meest passend is. Een goede vloer zoek je niet even in een half uurtje uit. In de showroom in Harskamp kunnen klanten zien wat er te koop is op het gebied van vloeren en hun keuze maken. Ik egaliseer vervolgens de vloer en zorg dat de gekozen vloerafwerking gelegd wordt”, legt Hazeleger uit. Voor wie dat prettig is, komt Hazeleger thuis langs met diverse stalen vloerafwerking om een weloverwogen keuze te maken. 

SCHERPENZEEL De 25-jarige Scherpenzeler Pieter Hazeleger is trots op zijn bedrijf in vloerafwerking. Een landelijke PVC-vloer, een warme tapijtvloer of een strakke laminaatvloer, Hazeleger komt er graag voor langs.

Ook voor het bekleden van trappen kan men Hazeleger bellen. Hij werkt in een straal van 45 minuten rijden rondom Scherpenzeel. Hij woont zelf in het dorp en men kan zijn vader kennen die in dezelfde branche werkzaam is. ,,We hebben beiden ons eigen bedrijf in vloerafwerking, maar ondersteunen elkaar bij klussen waar dat handig is. Op dit moment combineer ik mijn bedrijf met een baan in loondienst. Ik krijg veel support van mijn werkgever. Dat waardeer ik. En op den duur hoop ik fulltime in mijn bedrijf te werken.”

Wie een offerte of advies voor een nieuwe vloer in huis wil, kan bellen met Hazeleger. Adviezen en offertes zijn gratis en vrijblijvend. ,,Ik ben van begin tot eind bij een project betrokken. Men ziet mij bij het uitkiezen van de vloer, tijdens het leggen en wanneer de vloer wordt opgeleverd. De laatste puntjes zet ik op de i voor de klant”, klinkt het enthousiast. De ondernemer is inmiddels een jaar bezig en kijkt terug op een aantal mooie projecten. ,,En ik kijk uit naar nog meer mooie klussen”.

Pieter Hazeleger is bereikbaar op 06-11986691 of mail naar info@hazelegerdienstverlening.nl. Een website is nog in de maak. 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Vloerenexpert Pieter Hazeleger. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).

advertentie
advertentie