Afbeelding
Betting Kroese

Gemeente nodigt inwoners en ondernemers uit voor gesprek over veilige jaarwisseling

Maatschappelijk

WOUDENBERG De gemeente nodigt alle Woudenbergse inwoners, ondernemers en organisaties uit om in gesprek te gaan over hoe ze samen kunnen zorgen voor een veilige jaarwisseling. ,,Want het is tijd om het tij te keren.’’

Tijdens de bijeenkomst op woensdag 6 juli gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over hoe er gezorgd kan worden voor een veilige en gezellige jaarwisseling. Alle Woudenbergers zijn hierbij van harte welkom. Met de input uit deze gesprekken hoopt de gemeente te komen tot een gezamenlijke invulling van de jaarwisseling, één die voor iedereen feestelijk is. 

,,Hoe mooi zou het zijn als we dit jaar laten zien dat het anders kan. Dat een jaarwisseling in Woudenberg een feest is voor iedereen. Daarom gaan wij in gesprek met onze inwoners, ondernemers en organisaties. Zij kennen Woudenberg als geen ander, weten wat er speelt en voelen aan wat wel en wat niet werkt. Hun bijdrage is voor ons van grote waarde”, aldus burgemeester Jansen. 

Alle informatie die wordt opgehaald tijdens de bijeenkomst wordt gebruikt voor de vervolgbijeenkomst in augustus. Tijdens die bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de inhoud van de jaarwisseling en concrete acties om daar te komen. Verder worden waar nodig overige vraagstukken en ontwikkelingen rondom de jaarwisseling besproken.

Op de website van de gemeente www.woudenberg.nl/jaarwisseling is actuele informatie over de jaarwisseling te vinden. Op een later moment wordt hier ook een terugkoppeling van de bijeenkomst gegeven. 

Tijd: inloop vanaf 19.15 uur, aanvang programma 19.30 uur. Locatie: De Camp. Aanmelden: stuur onder vermelding van uw naam een mail naar info@woudenberg.nl. Komt u met meerdere personen? Vermeld dan ook hun namen.

advertentie