Afbeelding
C. Knoops

Zomerfeest Next gaat dit jaar niet door

Evenementen

WOUDENBERG Vele jaren organiseerde Wijk 2 van de Hervormde Gemeente van Woudenberg, aan het eind van de zomervakantie het evenement Zomerfeest Next. Dat gebeurde de laatste jaren meestal in grote tenten aan de Lindenlaan, waar binnenkort de bouw van het nieuwe kerkelijke centrum De Oosterpoort van start gaat. 

Vanwege de corona-uitbraak was het vorig jaar niet mogelijk een normale Zomerfeest Next te organiseren en werd er uitgeweken naar sport- en cultureel centrum De Camp. ,,Hoewel dat organisatorisch goed verliep, bleek het toch lastig om in die andere omgeving het evenement vorm te geven zoals we gewend waren’’, merkt een woordvoerder van de Hervormde Gemeente Woudenberg op. 

Ook dit jaar kan er geen tent geplaatst worden op het terrein aan de Lindenlaan. Daarom is besloten om dit jaar geen Zomerfeest Next te organiseren. De organisatie bezint zich ondertussen op de toekomst van Zomerfeest Next als straks hopelijk De Oosterpoort gerealiseerd is en dat gebouw gebruikt kan worden als locatie.

advertentie
advertentie