schilderworkshop
schilderworkshop Hannie Lamberink

Volop activiteiten bij Zomerfeest NEXT

27 augustus 2019 om 16:50 Overig

WOUDENBERG De laatste week van de zomervakantie staat Woudenberg weer in het teken van Zomerfeest NEXT en de Vakantiebijbelweek. Elk jaar staat de grote tent van de Hervormde Gemeente op het veld aan de Lindenlaan en organiseren zij deze ontmoetingsweek met gratis sport, muziek, gezelligheid en creativiteit om mensen met elkaar en met God in contact te brengen.

Het programma begint op 28 augustus met hutten bouwen voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dat wordt voorgezet op 29 en 30 augustus. Alleen een hamer is nodig. Voor kinderen is er ook een kleedjesmarkt op 31 augustus van 14.30 tot 16.30 uur en een FIFA-competitie op 30 augustus. Om 10.00 uur is jeugd tot 12 jaar welkom en om 14.00 uur jeugd ouder dan 12 jaar. Net als vorig jaar verzorgen professionals van de Kunstberg/het Cultuurhuis op 30 augustus vanaf 9.30 uur weer creatieve workshops voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ze kunnen onder andere met glas werken, een hangertje maken van een steen of mozaïeken. Er is een maximum van 48 deelnemers voor deze workshops dus snel opgeven is belangrijk. 's Avonds is er een pubquiz voor jeugd vanaf 18 jaar en wordt vanaf 19.30 uur een workshop schilderen voor volwassenen gegeven door amateurkunstenaars. Materialen zijn gratis, een schort meenemen is wel handig. Ook is er dan een meidenverwenavond (vanaf 13 jaar) met nagels lakken, make-up en je haar opsteken waarbij ze aan het eind van de avond op de foto mogen.

Nieuw is een workshop streetdance van een prof op 31 augustus voor jongeren vanaf 12 jaar. Op 31 augustus is er een kleedjesmarkt van 14.30 tot 16.30 uur. Deze dag is ook de Vrouwenverwendag met als thema 'De sleutels van jouw schatkist'. Hierbij denken de deelnemers na over wie ze zijn, wat ze hebben en wat ze geven. Ook leert Annemieke van Essen deelnemers ontspannende massagegrepen en Alette van de Lagemaat houdt een stiltewandeling. Op zondag 1 september wordt het programma afgesloten met maaltijden, een tentdienst en sing-in. Aanmelden voor activiteiten en informatie via zomerfeestnext.nl.

De Vrouwenverwendag heeft als thema 'De sleutels van jouw schatkist'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie