Parfum maken is een delicaat proces.
Parfum maken is een delicaat proces. Sjaak Langenberg

Zomerworkshops op De Heygraeff: van parfum maken tot mindfulness

21 juli 2023 om 10:29 Activiteiten

WOUDENBERG Zelf parfum maken is een delicaat proces waarbij het resultaat van het toevoegen van ingrediënten steeds weer opnieuw geroken moet worden. Dat wordt dan ook volop en uiterst geconcentreerd gedaan tijdens de Re-creatie zomerworkshops op De Heygraeff, die deze week van start zijn gegaan. Bewoners en begeleiders van De Heygraeff, campinggasten én kinderen van de Sportieve Naschoolse Opvang Woudenberg (SNO) kunnen tot en met maandag 28 augustus meedoen aan de workshops.

Behalve parfum maken, kunnen de deelnemers ook zelf speelgoed maken, meedoen met een plukwandeling en afbeeldingen van bloemen en planten op stof ecoprinten, samen muziek maken in de vuurtent of ontspannen tijdens de mindful-workshop met oud papier, onder leiding van de kunstenaars en ontwerpers Maidie van den Bos, Robin Weidner en Krisztina Czika.

Deelname aan de workshops op de Heygraeff is gratis. Er zijn nog plaatsen vrij, opgeven kan via re-creatie@reinaerde.nl. Meer info op de website re-creatie-reinaerde.nl/activiteiten/zomerworkshops/

Bewoners van De Heygraeff, campinggasten én kinderen van de SNO doen mee aan een van de vele Zomerworkshops op De Heygraeff.
Passen en meten op de houtwerkplaats.
Volop concentratie tijdens het maken van het perfecte 'luchtje'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie