‘Dit jaar was de toegevoegde waarde nog groter’

10 jan, 12:40 Corona Sjaak Langenberg
De artiesten die in 2021 hun intrede doen in het Gastatelier.
De artiesten die in 2021 hun intrede doen in het Gastatelier.

WOUDENBERG Sjaak Langenberg, samen met Rosé de Beer initiatiefnemer van gastatelier Re-creatie, kijkt terug op een veelbewogen jaar. Het project, dat een samenwerking is tussen de Heygraeff en kunstenaars en ontwerpers en sinds 2019 loopt, heeft er door de komst van het coronavirus anders uitgezien dan ze hadden verwacht. ,,De kunstenaars hebben hun plannen niet altijd kunnen verwezenlijken, maar we hebben samen wel heel mooie dingen neergezet’’, blikt hij terug. Inmiddels kijkt hij vooruit naar 2021 en zijn de kunstenaars en ontwerpers die het gastatelier gaan betreden bekend gemaakt.

Langenberg kijkt dan ook tevreden terug op het afgelopen jaar. ,,Ondanks dat corona parten heeft gespeeld, hebben we samen heel mooie dingen neergezet’’, blikt hij terug op het project Re-creatie waarbij iedere drie maanden een kunstenaar of ontwerper wordt ondergebracht in het portiersgebouw op het terrein van de Heygraeff om dingen te ontwerpen en ontwikkelen die van toegevoegde waarde zijn v..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.