Vallei Accountants D1 bij de les tegen D5 van SSS

25 oktober 2021 om 08:55 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 23 oktober was het dan eindelijk zo ver: de eerste wedstrijd voor eigen publiek in de vertrouwde Camp. Na een heuse fotoshoot met team, trainers en sponsor Marfred van Vallei Accountants, begonnen de dames met heel veel zin aan de warming-up. Helaas, sloeg bij het inslaan het noodlot toe: midden-aanvalster Danique zwikte haar enkel en moest de rest van de wedstrijd buiten de gele lijnen aanschouwen. Ook zieke Merel moest de wedstrijd via de volleybalapp bijwonen. Nog verschrikt van het blessureleed, moesten de dames in het geel hun meerdere erkennen in het Barneveldse SSS D5 (19-25). In set numero 2 wist Vallei Accountants D1 zich te herpakken. Door een goede servicedruk en pittige prikballen, werd het de tegenstander al wat heter onder de volleybalvoeten. Het werd maar liefst 25-14. Daar kon nog wel een schepje bovenop vond trainer/coach Heiko: “Niet achterover gaan leunen met één punt op zak, maar strijden voor meer!” Aangezien de tegenstander zich niet zo makkelijk gewonnen gaf, werd het met 25-22 nog een spannende slotfase van de derde set. Helaas voor Barneveld, waren de Woudenbergse dames nu toch echt op stoom. Onder luid gejuich vanaf een volle tribune, werd met alle energie de gekste ballen van de vloer geweerd. Ook al had het wat weg van een slagveld met een geblesseerde midden-aanvalster op de tribune, een stapeltje op elkaar gedoken spelers in het centrum van het veld en een spelverdeelster in het achternet, het scoorde 25 punten tegen 17 van SSS en daar was het allemaal om te doen. Met deze boost aan zelfvertrouwen begint D1 donderdagavond 28 oktober aan hun eerste bekeravontuur: kunnen zij rekenen op uw support vanaf 20.30u in de Camp?