Frisse start voor Vallei Accountants D1

28 september 2021 om 07:14 Sport Deel je nieuws

Na een kort door COVID-19 bepaald seizoen 2020-2021 en daaropvolgende lange volleyballoze winter, hebben de dames van Vallei Accountants D1 de ballen weer opgepompt en de volleybalschoenen afgestoft. Onder de vertrouwde begeleiding van trainersduo Heiko & Jeroen, trad een geheel verjongde Woudenbergse selectie gekleed in nieuw fris geel het blauw van Renswouw tegemoet. Nadat de spanningen waren weggeslagen, werden zowel in set numero één als twee al snel een voorsprong van 6 punten voor Woudenberg genoteerd. Eenmaal boven de twintig, werd de met zweet gedweilde vloer toch wat te glibberig onder de voeten: de bekende snoeiharde services veranderden in behouden boogballetjes en ook de aanval verloor aan bravoure waardoor het meegereisde publiek de degelijke voorsprong toch nog zag verdampen tot een nipt verlies van 25-23 en 25-21. Na een teleurstellende derde set (25-9), werd de strijdlust weer hervonden: de servicedruk keerde terug in het spel en ook de rust in de pass werd omgezet in scorende aanvallen. Helaas was de libero van Renswouw minder van deze opleving onder de indruk en moest Woudenberg in Renswouw D1 (voor nu) haar meerdere erkennen (20-25). Niet getreurd, want met voldoende inspiratie voor de trainingen zijn er in de nieuwe ronde ook nieuwe kansen! Maandagavond 4 oktober om 20.30u ballen de dames er weer lustig op los in de Hokhorst, ditmaal tegen het tweede van Renswouw. Kunnen de dames in het geel rekenen op uw support?