Afbeelding

Vier e-Fatbikes gestolen: Solexverhuur Woudenberg roept getuigen op zich te melden

27 februari 2024 om 11:21 Misdaad

WOUDENBERG Solexverhuur Woudenberg meldt dat gisteren vier mannen vier e-Fatbikes hebben gestolen bij dit Woudenbergse verhuurbedrijf. Daarnaast is er diefstal gepleegd bij een collega-verhuurbedrijf in Laren. De vermoedelijke daders zijn herkenbaar in beeld gebracht. De beelden worden gedeeld op social media. 

Een grijze ford heeft de heren afgezet in Woudenberg. Daar zijn de vier mannen en een knalgele bus gezien op de parkeerplaats van de begraafplaats. In Laren is gezien dat de e-Fatbikes in de knalgele bus werden geladen. Solexverhuur Woudenberg hoopt dat een passant deze bus heeft gezien en dat er aanvullende camerabeelden beschikbaar zijn. 

Signalement

Het signalement van de daders luidt: Nederlandstalige jongens, geen accent, leeftijd tussen de 25 en 30 jaar oud, tussen de 1,75 en 2,00 meter lang. Daarbij geldt dat één vermoedelijke dader een gezet postuur heeft, de overige drie worden omschreven als slank. De fatbikes die zijn gestolen zijn van het merk AGM, type: GT250. Als bijzonderheden kan worden gemeld dat het vouwslot op het frame is gemonteerd en een AGM-tasje is onder de accu aan het frame bevestigd.

Contact opnemen

Als een voorbijganger de vier personen heeft gezien die een e-Fatbike in een geel busje laadden op maandag 26-02 tussen 10:30 en 10:45 in de omgeving van Woudenberg, dan roept Solexverhuur Woudenberg deze persoon op om contact op te nemen. Hetzelfde geldt als wordt waargenomen dat ergens AGM GT250 e-Fatbikes worden aangeboden via marktplaats of iets dergelijks.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie