Spannende Koepel van Stoop

1 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Zojuist is 'Bij verstek veroordeeld' voor het eerst als e-book verschenen. Met deze spannende misdaadroman debuteerde schrijver M.P.O. Books in 2004. Op de cover van het e-book prijkt de Koepel van Stoop, een Woudenbergs monument dat een belangrijke rol speelt in het verhaal. Ton Gijsbertsen heeft opdracht gekregen een lijk weg te moffelen dat bij dit monument zou liggen. Als hij arriveert, blijkt de situatie totaal anders te zijn.

In 'Bij verstek veroordeeld' komen tal van bekende locaties uit de regio voorbij, zoals het Berghuis en de Laagt op de grens van Woudenberg met de gemeente Utrechtse Heuvelrug. En passant leert men meer over de geschiedenis van de streek, waarin lange tijd meer schapen dan mensen woonden. Ook naar de aanleg van het Valleikanaal wordt terugverwezen, op het moment dat een verdachte bewijsmateriaal in het water dumpt.

Het e-book is onder andere te koop voor slechts 4,95 euro. Er verscheen eerder via uitgeverij De Leeskamer een luxe paperback voor 17,95 euro. De paperback van 'Bij verstek veroordeeld' is een van de best verkochte titels van de schrijver en werd in 2004 door Vrij Nederland bestempeld als een van de Nieuwe Nederlandstalige Topthrillers. Verkrijgbaar bij onder andere Boekhandel Van Lunteren in Woudenberg, The Read Shop in Scherpenzeel en Boek en Koek in Maarn. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie