20 december 2013 om 00:00 Nieuws

Goedemorgen,

Gister hebben de Leerlingen van de Griftschool een sponsorloop gelopen voor de lokale voedselbank.

Bijgaand een foto en een stuk tekst. Namens de Griftschool uit Woudenberg wel ik u vragen die artikel met foto te plaatsten in de komende De Woudenberger.

Mochten er nog vragen dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Huguette Gualthérie van Weezel

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Leerlingen van de Griftschool houden sponsorloop voor de lokale voedselbank

Donderdag 19 december was het Kerstfeest op de Griftschool. In de ochtend hebben alle kinderen een sponsorloop gelopen. Eerst liepen de kinderen van de onderbouw, zij werden enthousiast aangemoedigd door de kinderen van de bovenbouw. Daarna was het tijd voor de kinderen van de bovenbouw. De Kerstman liep ook mee en was een goede support voor de kinderen. Alle kinderen hebben heel goed gelopen en er is veel geld opgehaald. In januari wordt het totale bedrag bekend gemaakt en geschonken aan de Voedselbank Woudenberg.

’s Middags waren alle kinderen vrij, ’s avonds kwamen ze weer naar school voor een gezellig kerstdiner. Op school werden alle kinderen en de ouders die hun kinderen kwamen brengen ontvangen door het schoolorkest, dat mooie kerstliederen speelde. Daarna hebben de kinderen in hun klas gegeten van de lekkere hapjes die de kinderen en hun ouders hadden meegebracht. De avond werd afgesloten met een mooie lichtjestocht door de wijk met alle kinderen en hun ouders en aansluitend was er Glühwein en warme chocolademelk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie