Corné Optiek verhuist

4 november 2008 om 00:00 Nieuws

door Eveline van Harskamp

WOUDENBERG - Na tien jaar gaat Corné Optiek verhuizen naar een nieuwe locatie: het voormalige pand van Slijterij Andries Minnen aan de Schoutstraat. De nieuwe locatie is aanzienlijk groter en daardoor kunnen de diensten flink uitgebreid worden. De heer Hollemans van Corné optiek vertelt, dat er met het oog op de toekomst gericht, meer aanpassingsapparaten en- geavanceerdere instrumenten nodig zijn en dus meer werkruimte nodig is.

Er worden momenteel twee oogmeetruimtes gecreëerd, waardoor er meer- en uitgebreidere oogmetingen gedaan kunnen worden. Klanten kunnen nu dus nog sneller terecht dan voorheen. Eén van de twee ruimtes wordt bovendien geschikt gemaakt voor gehoortesten, welk onderdeel Corné optiek in de toekomst ook wil gaan verzorgen.

In de nieuwe winkel wordt een grotere collectie brillen gepresenteerd plus een glasadvieshoek. Hollemans heeft er enorm veel zin in. Tien jaar geleden was het allemaal best een beetje spannend of hij zijn draai in Woudenberg zou vinden maar al vrij snel werd duidelijk, dat hij zich onnodig zorgen had gemaakt.

Bril voor elk budget

,,Een product leveren, dat aan de verwachting van de cliënt voldoet”, vindt Hollemans erg belangrijk. Omdat Corné optiek niet gebonden is aan een inkooporganisatie en dus vrij is om in te kopen, wat hij wil. Corné zoekt het product bij de klant en is niet verplicht om bepaalde brillen te verkopen: een bril voor elk budget.

Al weken wordt de huidige collectie met flinke kortingen van de hand gedaan. Corné optiek wil op de nieuwe locatie -midden december- met een frisse- en nieuwe collectie starten. De huidige brillentrend is: kunststof monturen in een grotere uitvoering en kleurrijk. De zonnebrillen lopen vaak voor op de “gewone” bril en dus is de verwachting, dat de correctiebrillen tegen het oversized formaat zullen uitpakken. Naast felle kleuren zijn ook donkere kleuren zoals zwart en Havana momenteel veelgevraagd.

Hollemans vertelt over imago beïnvloeding; dat er klanten zijn, met bepaalde functies en bijvoorbeeld met grote groepen werken en dat een bepaald type bril dan kan zorgen voor meer overwicht op de groep. Het tegenovergestelde kan ook bereikt worden: mensen met een strenge uitstraling door een bepaald type bril vriendelijker te laten ogen. Hollemans vindt ook dat een erg leuk onderdeel van zijn werkzaamheden.

Voor meer informatie: Corné optiek – Voorstraat 23 – Woudenberg – telefoon 033-2862991.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie