Alec Stalman zette Woudenberg tegen Dieren op een 1-0 voorsprong.
Alec Stalman zette Woudenberg tegen Dieren op een 1-0 voorsprong. Guido de Boer

Woudenberg laat winst in slotminuut glippen, maar loopt toch weer uit

26 maart 2023 om 13:52 Voetbal

WOUDENBERG Eerst was er de teleurstelling over het uit handen geven van de overwinning door een penalty die Woudenberg in blessuretijd tegen kreeg. Maar even later overheerste toch weer de vrolijkheid. ,,We zijn weer een puntje uitgelopen’’, glunderde Jeroen Peters. ,,Natuurlijk baalde ik toen het 2-2 werd, maar heel eerlijk was het ook niet verdiend geweest als we hier hadden gewonnen.”

Woudenberg kwam via Alec Stalman en Mark Radstaake op een 0-2 voorsprong. ,,Kat in het bakkie, denk je dan’’, aldus Peters, die daarna flink ging wisselen. ,,Achteraf zeg ik dat ik dat niet goed heb gedaan, want ik heb teveel snelheid uit de ploeg gehaald. Dat had ik beter niet kunnen doen.”

Dieren kwam terug tot 1-2 en in blessuretijd kreeg Tim Banning de bal ongelukkig tegen zijn hand aan. Uit de strafschop die volgde kwam de thuisploeg op 2-2 en verspeelde Woudenberg twee punten in de titelstrijd.

Doordat concurrent Lunteren verloor van Valleivogels, groeide de voorsprong van Woudenberg naar dertien punten. Peters: ,,En dan hebben we ook nog een veel beter doelsaldo dan de rest. Dus eigenlijk is onze voorsprong veertien punten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie