Afbeelding
BDU media

Woudenberg verliest met ruime cijfers

10 oktober 2020 om 18:53 Voetbal

WOUDENBERG Uit bij Zuidvogels is Woudenberg tegen de derde nederlaag van het seizoen aangelopen. Het werd ondanks een vroege voorsprong 5-1 in Huizen. Toch is trainer Jeroen Peters mild in het oordeel over zijn formatie. ,,We hebben verloren van een ploeg die gewoonweg beter is. Zo simpel is het.”

Woudenberg begon nog voortvarend in Huizen. Al in de derde minuut had Mark Radstaake de 0-1 in de touwen getrapt. De bliksemstart verdween vier minuten later als sneeuw voor de zon, toen verdediger Sander van Keulen een diepe bal van Zuidvogels niet goed taxeerde: 1-1. ,,In de twaalfde minuut hadden we weer moeten scoren. Tom de Greef ging één op één, maar liet de kans liggen.” Een dure misser, wist Peters. ,,Wil je een resultaat halen tegen dit soort ploegen, dan moet alles kloppen.”

En dat deed het slechts tot halverwege de eerste helft. Na de 2-1 van de thuisploeg kwam Zuidvogels steeds beter in het spel. Ook de 3-1 viel nog voor rust. ,,Achteraf concludeer je dat na de 3-1 de wedstrijd gelopen is, al hoop je na de rust nog op een stunt.” Die kwam er niet, want Zuidvogels liep in de tweede helft uit naar 5-1.