Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

'Berusting' bij nederlaag Woudenberg

7 december 2019 om 21:08 Voetbal

WOUDENBERG Bij concurrent ZOB heeft Woudenberg een vervelende nederlaag geleden. De formatie van trainer Jeroen Peters ging met 2-1 onderuit in Zuidoostbeemster. ,,Er is ook wel een soort van berusting bij mij."

Peters doelt op het feit dat hij vond dat Woudenberg een prima wedstrijd speelde. Zeker voor de pauze was zijn ploeg weerbaar en gevaarlijk, wat resulteerde in een beste kans voor Tom de Greef. De aanvaller schoof de bal van een meter of vijf naast de goal. ,,Dat had 0-1 moeten zijn, want de tweede helft gaf een ander beeld. ZOB speelde met meer bravoure en wij raakten de controle langzaam maar zeker kwijt."

Het resulteerde in een 2-0 achterstand, die in de slotfase nog wel door Emmanuel Makonga verkleind werd tot 2-1. De inhaalrace kwam te laat. Peters, wiens contract met een seizoen verlengd is, legt zich daarbij neer. ,,Mijn berusting zit in het feit dat de jongens hard gewerkt hebben en naar hun kunnen hebben gespeeld. Ik kan ze weinig verwijten. Voor ons is het zaak de goede punten mee te nemen en de rust te bewaren. Wie weet kunnen we tegen Roda'46 nog een resultaat behalen."