Afbeelding
import

Toch een punt voor Woudenberg na knotsgek slot

26 januari 2020 om 12:05 Voetbal

WOUDENBERG Een 0-2 voorsprong verspelen, in blessuretijd met 3-2 achter komen en dan alsnog de 3-3 scoren. In de overlevingsmodus waarin Woudenberg staat, ging het in de wedstrijd tegen Zwaluwen´30 alle kanten op. ,,Hoe pijnlijk het ook is als je met 0-2 voor hebt gestaan, wij zijn tevreden met een punt. Ik heb een heel strijdbare ploeg gezien", benadrukt Jeroen Peters.

De trainer van de geelzwarten, met Laurens Donker op doel, zag zijn ploeg in Hoorn goed beginnen. Niels Vermeulen en Thomas Bruijnzeels bekroonden twee goed uitgespeelde aanvallen. ,,Na een half uur verloren we de grip wel een beetje. Zwaluwen heeft ook een prima elftal."

Het werd nog voor rust 1-2, waarna na de pauze Woudenberg de wedstrijd volledig uit handen leek te geven. De 3-2 viel in de blessuretijd. ,,Niet weer hé, denk je dan", aldus Peters, die zag dat een vrije trap alsnog soelaas bood. Joey Kooij slingerde de bal op het hoofd van Jeffrey de Witte: 3-3. ,,Een verdiende beloning en goed voor de moraal. Willen we overleven in deze klasse, dan moet je blij zijn met elk punt."

Doelpunten Woudenberg: Niels Vermeulen, Thomas Bruijnzeels en Jeffrey de Witte.