LONGA start in januari weer met Kaboutergym

Overig Deel je nieuws

Goed nieuws! Op vrijdag 10 januari 2020 start Petra Niezing als trainer Kaboutergym bij LONGA. Petra is kinderfysiotherapeut bij de Geeresteingroep. Toen zij hoorde dat wij op dit moment geen trainer hebben voor Kaboutergym heeft zij aangeboden deze lessen te gaan geven. Petra is ervaren in het geven van kabouter- en kleutergym en turntrainingen en heeft een achtergrond in de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Wij zijn ontzettend blij dat we weer van start kunnen!

Kaboutergym is voor kinderen van 2-4 jaar. In 10 lessen maken peuters, samen met hun (groot)ouder of verzorger, kennis met allerlei spel-, klim- en klautermateriaal. Hierdoor leert je peuter zijn eigen lichaam beter kennen en beheersen.

Het is de bedoeling dat we in 2020 4 blokken van 10 lessen gaan aanbieden. Wil je ook met je peuter naar Kaboutergym? Stuur dan een mail naar info@longawoudenberg.nl om je aan te melden. Kaboutergym gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen en VOL=VOL. Op https://longawoudenberg.nl/index.php/lesaanbod/kaboutergym/ staat alle informatie over wat Kaboutergym is en de data en tijden.

advertentie