Afbeelding
KV Woudenberg

‘Unieke wintertraining op de buitenvelden KV Woudenberg’

10 januari 2021 om 12:20 Korfbal

WOUDENBERG Voor het eerst in de geschiedenis van korfballend Woudenberg is er in de winter op de buitenvelden getraind en zijn er onderlinge wedstrijden gespeeld. Ook de E, D, C en B teams gingen zaterdag voltallig aan de bak met wedstrijden. Met hulp van warme chocomelk werden de kids vervolgens verwend en verwarmd.

Het is koud op de vroege zaterdagochtend, het vriest ook om 10 uur nog. Maar dat weerhoudt de allerkleinste korfballertjes niet om hun Kangoeroe Klup korfbaltraining aan te vangen, onder leiding van Margriet en Barbara. 

Merle ten Ham, lid jeugdcommissie, is deze zaterdag verantwoordelijk voor de organisatie. Zij is een van de teamcoördinatoren die elke zaterdag een programma bedenken en organisen. De jeugdcommissie doet er alles aan om de leden actief te houden, vertelt ze. ,,Het is best lastig om iedere keer toch weer een uitdagend programma op te tuigen, vertelde Gerben van Dijk, voorzitter Jeugdcommissie mij. Maar de ongelooflijk actieve trainers, coaches en scheidsrechters binnen de club zijn heel innovatief en creatief. De laatste weken van het zaalseizoen hebben we ook elke week een activiteit georganiseerd. Van trainingen door de selectiespelers tot een heuse Pietentraining. We gaan gewoon door met het in beweging blijven en gezond houden van onze korfballers en we zorgen hiermee dat we er klaar voor zijn, zodra de competities weer mogen opstarten.”

Extra mooi voor KV Woudenberg is dat de club onlangs enkele nieuwe sponsoren mocht verwelkomen: Onder meer AV Risico- en Assurantieadviseurs (Arno Vink) en Rijschool Hufman. De banners zijn afgelopen zaterdag bevestigd rondom de kunstgrasvelden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie