Mooie scalp voor Woudenberg

7 oktober 2018 om 11:02 Sport/sport

WOUDENBERG Een mooie scalp voor Woudenberg. Op bezoek bij het nog ongeslagen Unicum won de ploeg van Jeroen Peters met 1-4. ,,Een verdiende overwinning tegen een goede tegenstander", stelt de coach uit Leusden vast.

Hij vond dat zijn elftal in het eerste kwartier 'te veel respect' toonde voor Unicum. Het leverde een 1-0 achterstand op, maar Woudenberg knokte zich in de wedstrijd. Via Nick de Greef werd nog voor rust de stand gelijk getrokken.

In de eerste tien minuten na rust besliste Woudenberg het duel. Jeffrey de Witte scoorde uit een corner de 1-2, gevolgd door de 1-3 van Nick de Greef. ,,We schoten na rust fantastisch uit de startblokken", zag Peters. Tom de Greef scoorde ook nog de 1-4, nadat keeper Daan Rijsemus zich ook nog had onderscheiden.

De tweede zege op rij betekent dat Woudenberg zich zelfs 'medekoploper' mag noemen, maar Peters hecht daar totaal geen waarde aan. ,,Alsjeblieft niet zeg. We hebben ons hooguit leuk herpakt na onze slechte start."