Afbeelding
Sneakers

Meijerink Schoenen: vakmanschap sinds 1941

1 maart 2021 om 15:40 Partnercontent

Meijerink levert al 79 jaar de beste dames- en herenschoenen. Het bedrijf groeide uit van schoenmakerij tot retailbedrijf met maar liefst vijf winkels en twee webshops. De winkel biedt een groot assortiment aan trendy en comfortabele schoenen voor zowel dames en heren, die ook allemaal te vinden zijn in de webshops. 

In deze bijzondere tijd verandert er veel in ons leven. We maken andere keuzes in hoe we werken en wat we kopen, en ook de mode moet aan andere eisen voldoen. Comfort en kwaliteit is op alle fronten belangrijker geworden nu we meer thuis zijn. We dragen graag kleding die lekker zit, gemaakt van stoffen die goed aanvoelen. Dit is ook voor schoenen belangrijk, zelfs nu we er niet meer elke dag opuit gaan. Je wilt schoenen die zo lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer uit wilt doen, maar waarmee je ook een beetje leuk voor de dag komt.

Gelukkig hoeft comfort niet ten koste te gaan van het uiterlijk. De schoenen van Meijerink Schoenen zijn namelijk trendy én comfortabel.

KWALITEIT Bij Meijerink staat loopcomfort hoog in het vaandel. De collectie van de schoenenwinkel bestaat dan ook uit merken waarvan de schoenen zowel heerlijk te zitten als erg modieus zijn. Deze kwaliteitsschoenen onderscheiden zich door hun goede pasvorm en het vakmanschap waarmee ze gemaakt worden.

Een goed voorbeeld is het merk Durea. Durea schoenen worden nog op ambachtelijke wijze in Nederland gemaakt, waardoor het merk uitstekende kwaliteit garandeert. Het maakt damesschoenen in diverse breedtematen zodat zijn schoenen altijd perfect bij jouw voeten passen. Ook behouden de schoenen lang hun vorm. Durea schoenen geven je voeten daardoor extra lang de ondersteuning die ze nodig hebben. Het merk produceert verschillende soorten schoenen, van boots tot pumps en sandalen, ideaal nu het voorjaar voor de deur staat. 

HANDGEMAAKT Ook voor heren heeft Meijerink Schoenen een uitgebreid assortiment. Een toonaangevend merk in de collectie is Mephisto, dat zowel heren- als damesschoenen maakt. Ook Mephisto schoenen hebben een goede pasvorm, waardoor ze vrijwel geen tijd nodig hebben om zich naar jouw voet te vormen. De schoenen van Mephisto worden met de hand gemaakt. Dat zegt veel over de kwaliteit en zorgvuldigheid waarmee te werk wordt gegaan. Ze passen perfect om de voet en hebben een moderne look. Van stijlvolle herenschoenen tot sneakers, Mephisto heeft ze allemaal.

ADVIES Bij Meijerink Schoenen bestel je jouw nieuwe schoenen met gemak online. Heb je een vraag, of ben je op zoek naar een passend advies? Ook hiervoor kun je bij de experts van Meijerink terecht. De online klantenservice staat voor je klaar en zelfs live online shoppen is mogelijk. Ervaren adviseurs nemen je via WhatsApp videobellen mee door de winkel en helpen je zo met het uitzoeken van de perfecte schoenen. Zo vind je gemakkelijk de comfortabele en modieuze schoenen die bij jou passen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie