Afbeelding
.

Bestorm de arbeidsmarkt met een nieuwe functie via Joinuz

10 augustus 2021 om 17:09 Partnercontent

Natuurlijk werk je om te leven en niet omgekeerd, maar toch ben je een groot deel van je leven aan het werk. Dan is het wel zo lekker als je een baan hebt die je past als een jas. Het vinden van een functie die perfect aansluit op jouw drive en wensen, is precies wat de eigenzinnige organisatie Joinuz doet. Deze detacheerder doet er alles aan om voor werkzoekenden de mooiste banen te vinden. Ben jij ook toe aan een nieuwe functie? Bij Joinuz vind je veel mooie vacatures bij bijvoorbeeld de overheid. Op elk niveau en zowel in een beleidsmatige, ondersteunende, adviserende als uitvoerende rol. Ook als je op zoek bent naar een uitdagende baan in het Sociaal Domein, zit je bij Joinuz helemaal goed. 

Regie over jeugdzorg 

Met werkervaring in het Sociaal Domein kun je aan de slag bij de leukste opdrachtgevers, bijvoorbeeld als jeugdconsulent. Als de jeugd de toekomst heeft, moet je daar ook goed voor zorgen. Wil jij jeugdigen perspectief bieden als jeugdconsulent bij de gemeente? In deze functie heb je een belangrijke rol binnen de preventieve hulpverlening. Jij hebt hierbij de regie in handen. Samen met de jeugdigen, hun ouders/verzorgers en het netwerk, zoek je naar oplossingen waarmee de zelfredzaamheid wordt vergroot. Je voert gesprekken met gezinnen die hulpvragen hebben en weet vanuit kennis en ervaring een juiste (her)indicatie te stellen. In complexe gezinssituaties breng jij de zorgbehoefte in kaart en maak je samen met het gezin een passend ondersteuningsplan.

Als jeugdconsulent weet jij het gezin hierin te motiveren. Je onderzoekt de mogelijkheden voor de juiste ondersteuning voor de kinderen en het gezin, en regisseert de jeugdzorg die wordt ingezet. Je bepaalt in overleg of er tussentijds aanpassingen nodig zijn en uiteindelijk evalueer je de bereikte resultaten. 

Toetsen van aanvragen regelgeving

Wil jij je op een andere manier nuttig maken voor de gemeenschap? Dan vind je bij Joinuz ook veel mooie gemeentebanen bij tal van opdrachtgevers: kleine, grote en van allerlei signatuur, variërend van jeugdzorg en overheid tot maatschappelijke organisaties en (welzijns)stichtingen. Het gaat om functies in alle geledingen en op ieder niveau, zoals die van bouwplantoetser. Als bouwplantoetser behoort het zelfstandig toetsen van aanvragen aan wet- en regelgeving tot je core-business. Je overlegt met betrokken partijen over de aanvragen en wint adviezen in bij verschillende interne en externe bronnen. Daarnaast toon je de bereidheid om je naast jouw werkzaamheden binnen het team vergunningen, ook bezig te houden met andere projecten. Het gaat hierbij om interessante projecten die verband houden met de nieuwe Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie