Mooie eerste wedstrijd voor turnsters Longa

4 februari 2018 om 00:00 Sport

Op zaterdag 3 februari stond in Amersfoort de eerste turnwedstrijd voor de meisjes van de verplichte oefenstof uit de B- en C selectie op programma. Een spannende dag voor deze turnsters, omdat dit voor de meesten ook nog eens het debuut op de wedstrijdvloer was. Alle meisjes hebben hard hun best gedaan en mooie oefeningen laten zien. Door hier en daar een vergeten onderdeel of val van de balk vielen zij niet in de prijzen, maar zijn wel een mooie ervaring rijker.

In de categorie instap (8 jaar) turnden Floor Meijer, Fenna Broekhuizen, Nienke Sinkeldam (D3) en Joleyn Staal (D2). Danielle Blaauw, Carlijn Kwakernaak, Olivia Kas en Ayla van den Eerenbeemt turnden bij de pupillen 1 ( 9 jaar) niveau D2. In de categorie pupil 2 ( 10 jaar) kwamen Nynke Meijer, Sterre van der Sloot, Evelien de Wit (D3) en Lisa van Veldhuizen (D2) in actie.

In de categorie Jeugd D3 turnden Noor Veenendaal en Ymke Keij (11 jaar) een prima wedstrijd. Op balk lieten zij nog wat puntjes liggen maar beide meisjes lieten een prachtige sprong zien. Ymke werd 5e en Noor 7e.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie