Jan Ligthartschool haakt mee met haakactie voor wereldrecord

19 september 2017 om 00:00 Informatie

WOUDENBERG Na de haakochtenden voor het wereldrecord vlaggetjes haken ten bate van de Nijestichting in Hengelo is nu ook de Jan Ligthartschool 'aangehaakt' bij de actie. Jacqueline Kroese-Steinmann, die het initiatief nam om ook in Woudenberg aan dit wereldrecord deel te nemen en de actie samen met Lisa Beniest hier coördineert, geeft komende weken elke donderdagmiddag een uur haakles aan kinderen van groep 6, 7 en 8 die graag willen leren haken. Zij gaan vervolgens vlaggetjes haken voor de actie.

De haakactiviteit past op de school in een middag met allerlei activiteiten. Jacqueline: ,,We zijn de eerste keer met vier meisjes en twee jongens gestart die nog geen van allen konden haken. Ze waren erg leergierig en pikten het snel op. Het spreekt de kinderen erg aan dat ze nu meedoen aan een actie voor een goed doel, namelijk een stichting die mensen met kanker helpt."

Wie thuis mee wil doen en vlaggetjes wil haken kan ze voorzien van naam en woonplaats inleveren op Mesdaglaan 26. Meer info: www.denijestichting.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie