Naar de film met Kinderdagverblijf

31 januari 2016 om 00:00 Ondernemend

Kinderdagverblijf Happy Kids trakteerde zaterdagmorgen ruim 500 peuters en ouders op een gratis bezoek aan de eerste film van Woezel & Pip in Cinemec in Ede.

Een van de kernwaarden van het kinderdagverblijf met locaties in Woudenberg en Scherpenzeel is plezier. Vanuit die gedachte hebben Sandrijn Price en Ton Soetendaal al hun klanten uitgenodigd; samen plezier! Soetendaal gaf aan: "Ouders treffen elkaar een keer op een andere manier dan enkel bij het brengen en halen van hun kindje, leidsters treffen de ouders en kinderen een keer op een andere plek dan het kinderdagverblijf. We maken er samen een feest van!"

De belangstelling was overweldigend. "We gingen er vanuit dat de voorstelling in 1 van de gewone zalen van Cinemec zou plaatsvinden. De gewone zalen bleken met maximaal 177 stoelen al heel snel te klein", aldus Price. De Grote Zaal telt 336 stoelen, echter ook deze zaal bleek te klein. De telling stopte bij 520 reserveringen. Daarmee bleef alleen het ExpoTheater met ruim 1.000 stoelen, een van de grootste zalen van Midden-Nederland, als optie over. De aanmeldingen komen van de 5 locaties die het bedrijf in kinderopvang heeft in de regio Vallei.

Ouders waren erg enthousiast. "Welk kinderdagverblijf nodigt in deze tijd al hun klanten, klein en groot, uit voor een bioscoopfilm?" aldus een blij verraste klant. Een andere ouder vertelde dat de gekozen film zo mooi aansluit bij de leeftijd van de kinderen en de sociale ontwikkeling die ze nu doormaken. 'Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos' is een vriendschapsfilm vol kleur, emotie en avontuur. Samen spelen en samen leren. Spelenderwijs ontwikkelen noemen ze dat ook wel bij Happy Kids. "Bij plezier staan de hersenen immers open voor ontwikkeling. Dat gun je je kind toch elke dag weer?" geeft Price aan.

Voor het merendeel van de kinderen in de zaal was deze ontmoeting met hondenvriendjes Woezel & Pip op het grote, witte doek de eerste bioscoop ervaring. Cinemec zorgde voor een fijne ambiance door tijdens deze speciale peuter- en kleutervoorstelling het geluid zachter te zetten dan normaal en de lichten niet helemaal te dimmen.

Happy Kids werkt graag samen met organisaties uit de regio. Deze samenwerking met Cinemec is daar een geslaagd voorbeeld van.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie