Find-seminar op 11 januari met o.a. Herman Zondag als spreker

11 december 2015 om 00:00 Ondernemend

Op D.V. maandag 11 januari organiseert Find voor de vierde keer haar eigen seminar. Het administratie- en advieskantoor uit Ederveen, dat zich sterk richt op het adviseren van mkb'ers, wil met het seminar ondernemers informeren over de aandachtspunten voor 2016. "Enerzijds willen we onze klanten en andere geïnteresseerde ondernemers op een leuke manier informeren", aldus directeur Geurt Jan van de Heetkamp. "Anderzijds biedt het seminar ook de ruimte om op een ontspannen manier onderling te netwerken."

Voor het seminar heeft Find met Eric van Uunen en Herman Zondag twee sprekers uitgenodigd. Van Uunen geeft als fiscalist tips en trucs waar ondernemers in het nieuwe jaar hun voordeel mee kunnen doen. "Eén van de weinige fiscalisten die een relatief saai onderwerp op een leuke manier kan brengen", zegt Van de Heetkamp met een knipoog. Herman Zondag, COO van Afas Software, spreekt over het thema 'uw organisatie van goed naar geweldig'. Daarbij gaat hij uit van de zogenaamde SIMPEL-methode.

Het Find-seminar is dus voor ondernemers een goede start van het nieuwe jaar, met fiscale tips en adviezen over de bedrijfsvoering. "En er wordt ook aandacht besteed aan actuele thema's, zoals wijzigingen in de VAR-wetgeving en de introductie van de micro-onderneming", vult Van de Heetkamp aan.

De locatie van het seminar is Partycentrum Boschzicht te Scherpenzeel. Inschrijven kan tot 7 januari via de website van Find, findadm.nl/seminar. Wees er snel bij, want vol is vol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie