Iedereen kan slagen bij Geerts Herenkleding

9 november 2015 om 00:00 Ondernemend

Geerts staat samen met zijn vrouw altijd klaar voor de klanten om in een gezellige maar rustige sfeer de juiste kleding te vinden. ,,Iedereen is van altijd van harte welkom… of u nu op zoek bent naar een driedelig pak of vrijetijdskleding", vertelt Geerts enthousiast. Al sinds 2006 mag hij zich trots eigenaar noemen van de herenkledingzaak in Scherpenzeel. ,,Volgend jaar vieren we dus ons 10e jubileum feestelijk", aldus een trotse Geerts, die dit in 2016 wil gaan vieren met diverse acties.

Al sinds jong af aan is hij opgegroeid in de herenmode. ,,Ik ben er even tussenuit geweest om mensen hun rijbewijs te laten halen, maar kwam toch al snel weer terug in de mode", vertelt Geerts, die het altijd leuk heeft gevonden om met mensen bezig te zijn. ,,Het grote voordeel is dat men zowel bij de rijbewijzen als in mijn winkel altijd kan slagen", grapt de eigenaar. En dat alle klanten kunnen slagen bij de kledingzaak mag duidelijk zijn. Met een ruime collectie aan jassen, jacks, sweaters, vrijetijdspantalons, truien en nog veel meer kleding en accessoires is er altijd wat te vinden voor in de garderobekast.

REGIOFUNCTIE De klanten uit Scherpenzeel weten de winkel na bijna 10 jaar nog steeds goed te vinden. Naast de lokale klanten vertegenwoordigd de winkel ook een ware regiofunctie en trekken ze bezoekers vanuit het gehele land. Dit komt volgens de eigenaar mede door de diversiteit aan merken. Zo verkopen ze onder andere M.E.N.S., Casa Moda, Baileys, Belika, BRAX, Com4, Olymp, Giordano, Bugatti, Digel, Roy-Robson en Meyer. ,,Dus of iemand nu op zoek is naar een trouwpak, een colbert met een nette broek of leuke vrijetijdskleding, ze zijn van harte welkom", aldus Geerts, die voor zowel de zomercollectie als de wintercollectie altijd wat te bieden heeft.

TROUWEN Voor een stukje extra service biedt Geerts Herenkleding ook de mogelijkheid aan aanstaande bruidegoms om op afspraak langs te komen. ,,Zo kunnen we in alle rust alles doormeten en aandacht aan de klant geven", aldus de eigenaar.

INFORMATIE Bent u op zoek naar een nieuwe invulling voor uw garderobekast? Dan bent u van harte welkom bij Geerts Herenkleding aan de Dorpsstraat 229 in Scherpenzeel. De koffie staat klaar! Meer informatie is te vinden op www.geertsherenkleding.nl, mail naar info@geertsherenkleding.nl of bel naar 033 - 277 88 99.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie