Dennis Koorn verlengt contract bij Scherpenzeel

19 december 2013 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Dennis Koorn is ook volgend seizoen trainer van vv Scherpenzeel. Club en trainer zijn een contractverlenging van één jaar overeen gekomen.

Dennis Koorn is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij Scherpenzeel. Alle betrokkenen zijn zeer tevreden over de samenwerking. Daarnaast zijn de resultaten van het eerste elftal goed te noemen.

De contractverlenging betekent dat Dennis Koorn zijn derde jaar in gaat als hoofdtrainer van vv Scherpenzeel. Zelf zegt hij hierover het volgende: ,,Dit is een fantastische club om voor te werken. Alles rondom het eerste elftal is goed geregeld. Ik mag werken op een geweldige accommodatie met mensen die begrijpen welke randvoorwaarden nodig zijn om binnen een eerste elftal een prestatiesfeer te creëren. Ondanks dat de club en ik in november in principe al rond waren wilde ik wel eerst de individuele meningen polsen binnen de spelersgroep. Een derde contractjaar is voor mij een weloverwogen keuze waar de chemie tussen spelers en trainer het meest belangrijke argument is om met elkaar door te gaan. En dan gaat het zeker niet alleen maar om spelers die de afgelopen periode veel in de basis hebben gespeeld, maar juist om de mening en beleving van jongens die minder aan spelen zijn toegekomen. Ook deze spelers hebben een belangrijk aandeel in de huidige successen en resultaten en hebben, naar mijn idee, nog voldoende ruimte om zichzelf te verbeteren. En zij houden de rest natuurlijk scherp. Uiteindelijk hebben deze gesprekken mij voldoende gesterkt om ook volgend jaar als hoofdtrainer van Scherpenzeel aan te blijven. Wij gaan ons nu natuurlijk eerst richten op het behalen van de titel en op de promotie naar de derde klasse."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie