Voetbalquiz in nieuw jasje

16 december 2008 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Het begint een traditie te worden. Donderdagavond 18 december vormt de kantine van de Voetbal Vereniging Woudenberg het toneel voor de 4e Woudenbergse Voetbal Quiz. Het deelnemersveld, met een inmiddels regionaal karakter, kan zich opmaken voor een spannende strijd.

Nadat vorig jaar aan het eind van de avond de kruitdampen waren opgetrokken, mocht het duo Van Ek/Hansum zich winnaar noemen van de derde editie. Zij gingen er vandoor met de Café Moestas Wisselbokaal.

Het format van de vierde editie van de Woudenbergse Voetbalquiz is sterk gewijzigd. Een aantal nieuwe onderdelen is toegevoegd aan het concept. Meer actie en meer winstkansen..!! Vertrouwde elementen als “Petje op Petje af” en “Wie ben ik??” komen vanzelfsprekend terug op deze avond. Voorinschrijven kan via de website van de voetbalvereniging: www.vvwoudenberg.nl of via www.quizgallerie.nl

Inschrijving kan ook op de avond zelf in de kantine vanaf 20.30 uur. De kosten bedragen 5,00 euro per koppel. Om 21.00 uur wordt gestart met de quiz.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie