Rabofeest voor korfballers

9 juli 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Afgelopen zaterdag organiseerde Korfbalvereniging Woudenberg in samenwerking met de Rabobank een geweldig zomerfeest op sportpark De Grift.

Het Rabobank Zomerfeest is voor de jeugd van de groepen 1 t/m 4 een eerste kennismaking met de korfbalsport. Uiteindelijk kwamen ongeveer 130 kinderen richting het sportveld die deze gezellige middag niet wilden missen.

Onder begeleiding van vele vrijwilligers, veelal korfballers en ook ouders, werden de kinderen verdeeld in groepen. 's Ochtends waren de groepen 1 en 2 op het korfbalveld. Zij kregen estafettes, water wegbrengen in sponzen, blik gooien en een pilonnetjes race voorgeschoteld en na 10 minuten werd er gewisseld van spel. 's Middags kwamen de groepen 3, 4 en 5 zij hebben spelletjes gedaan die al te maken hebben met het voorbereidend korfballen. Zoals het gooien en vangen en het belangrijkste natuurlijk, de bal in de korf te gooien.

Wat ook dit jaar weer een succes was waren de twee clowns, zij zorgden voor de nodige hilariteit. Deze twee grappenmakers deden een warming-up met de kinderen en deden zelfs mee aan de spelletjes, wat voor de kinderen natuurlijk enorm grappig was.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie