Cabaret Arie Vuyk in de Breehoek

7 februari 2013 om 00:00 Cultuur

SCHERPENZEEL- Arie Vuyk speelt zijn cabaretprogramma 'Helemaal Hums' op vrijdag 15 maart om 20.00 uur in de podiumzaal van het Kulturhus de Breehoek. Arie Vuyk maakt cabaret zoals cabaret bedoeld is : geen videoschermen, geen hiphop en men kan veilig op de eerste rij zitten. Taalgoochelaar, allemansintellectueel, liedjesmaker, emotie - ontwerper en grappenkanon, Arie is het allemaal!

Arie Vuyk is geboren 14 december 1969 in Krimpen aan den IJssel. In de jaren '80 waren zijn eerste muzikale pogingen veelvuldig op de VPRO radio te horen. ,,Uiteindelijk ben ik in het cabaret terecht gekomen. Sinds ik in 2001 het Parkstad Cabaret Festival won verdien ik mijn brood in het theater, zowel als cabaretier, tekstschrijver en regisseur. In 2004 won ik ook nog de Publieksprijs op het Griffioen Cabaret Festival. Momenteel ben ik ondergebracht bij Lonneke Schapendonk Producties die de tourneeplanning doet."

,,Het leukste moment in mijn loopbaan tot nu toe is geweest dat na een optreden in theater PePijn in Den Haag niemand minder dan Youp van 't Hek en Paul van Vliet naar mij toekwamen met complimenten.''

Publiek is op 15 maart van harte welkom om vanaf 19.30 uur te starten met een kop koffie met iets lekkers. Tijdens de voorstelling is er een korte pauze en na afloop de mogelijkheid om nog even gezellig na te zitten. Om deze cabaret avond een extra tintje te geven gaat een deel van het entreegeld naar het jongeren project van World Servants ( www.scherpenzeelws2013@nl).

Entree kaarten á € 15,= p.p. (tot 16 jaar gratis) zijn vanaf 14 februari te koop in het Grand Café en het kantoor van Kulturhus de Breehoek, tijdens openingstijden (09.00 - 23.00 uur). De entreeprijs is inclusief de koffie vooraf en een drankje met hapje bij de nazit.

Voor meer info kijk op www.debreehoek.nl of neem contact op met de cultuurcoördinator via mirjam@debreehoek.nl of tel. 06 54 696 757.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie