Alzheimer Café Woudenberg/Scherpenzeel

31 december 2012 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp; allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Deze keer staat centraal het thema: Het bespreekbaar maken van dementie binnen de relatie/gezin. Het bespreekbaar maken van dementie binnen een relatie is moeilijk; het proces kan door de omgeving heel verschillend worden beleefd. Wat te doen met façades die opgehouden worden zodat de buitenwereld maar niets merkt. Waar liggen de grenzen van de mantelzorgers?

Gastspreker: Gerrit Jan Postema, Riagg Amersfoort

Het Alzheimer Café wordt gehouden op woensdag 9 januari en vindt plaats in het Multi Functioneel Centrum de Schans, Schans 33 in Woudenberg. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het programma is van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang en de koffie zijn gratis. De gespreksleiding is in handen van Annie Scherstra en Gwen van Eijden. Voor informatie en vervoer: 033-277 88 98.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie