Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Jeugdige inbrekers overlopen, getuigen gezocht

27 december 2012 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Getuigen hebben afgelopen maandagmiddag 24 december in Scherpenzeel twee jeugdige inbrekers overlopen. De twee wisten evenwel te ontkomen. De politie is nu op zoek naar meer getuigen.

Getuigen zagen maandagmiddag rond kwart voor vier twee jongens wegrennen bij een huis aan 't Slag in Scherpenzeel. Nadat ze vergeefs de achtervolging hadden ingezet werd de politie gewaarschuwd maar ook die kon de twee niet meer vinden. In een van de huizen aan 't Slag bleek een ruit te zijn vernield. Binnen bleek er onder meer geld te zijn verdwenen. De bewoners bleken dit jaar al voor de derde keer het slachtoffer van een inbraak.

Zwarte kleding

Van de daders is slechts bekend dat ze vrij jong waren: de één ongeveer 17 jaar, de ander ongeveer 15 jaar. Beiden waren blank. De een was wat steviger dan de ander en ook wat groter. Beide jongens waren in het zwart gekleed. Getuigen kunnen bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie