SCHERPENZEEL - Valleivogels heeft de koppositie in de 3e klasse D te pakken. De troepen van Harrie Epskamp speelden SVM naar een 4-1 nederl

9 november 2010 om 00:00 Voetbal

De verovering van de eerste stek ging gepaard met aantrekkelijk voetbal. Toeschouwers konden met name in de eerste 25 minuten een oppermachtig Valleivogels aanschouwen. ,,Het waren onze beste 25 minuten van de lopende competitie”, vond Epskamp. Gedurende deze periode werden er twee doelpunten gemaakt. Wouter van Dijk was na drie minuten succesvol, Alex van Eem rondde in de 22e minuut af.

Ook daarna bleven de Vogels de bovenliggende partij, maar moest het wel een tegentreffer incasseren. Uit een indirecte vrije trap in het strafschopgebied reduceerde Ricardo de Goede namens SVM de achterstand. ,,Het was de enige kans die we hebben weggegeven. Na rust zijn we opnieuw begonnen en hebben we terecht de voorsprong vergroot”, meent Epskamp. Peter Westerhuis en Wouter van Dijk waren de schutters. Op het bereiken van de koppositie reageert de Veenendaler ingetogen. ,,Er is geen sprake van een feeststemming. Natuurlijk is het leuk dat we nu bovenaan staan, maar het brengt misschien ook wel extra druk mee.”