Afbeelding
André van der Velde

Cultuurhuis gesloten, Rabobank open en bibliotheek wordt afhaalpunt

15 december 2020 om 13:41 Corona

WOUDENBERG In verband met de aangescherpte coronamaatregelen die maandagavond bekend werden gemaakt, is het Cultuurhuis in Woudenberg t/m dinsdag 19 januari grotendeels gesloten. 

De bibliotheek is voorlopig open voor het inleveren en afhalen van boeken. Inleveren kan via de brievenbus, de bibliotheek richt een tafel in de hal in waar klanten de mogelijkheid krijgen om hun reserveringen af te halen. Dit kan tussen 10.00-13.00 uur en tussen 14.00-17.00 uur. Dit geldt ook voor zaterdag 2 en 16 januari.
De Rabobank blijft voorlopig geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.

,,Om mee te werken aan het verminderen van de coronabesmettingen nemen wij in het Cultuurhuis de volgende maatregelen in acht en verwachten natuurlijk dat u deze opvolgt: Blijf thuis bij klachten, volg de vastgestelde looproute, houd 1,5 meter afstand van elkaar, draag een mondkapje, ontsmet uw handen en schud geen handen’’, aldus het Cultuurhuis.

Een overzicht van de maatregelen t/m 19 januari met betrekking tot het Cultuurhuis:
Cultuurhuis: Het Cultuurhuis en de balie zijn op dit moment gesloten.
Huiskamercafé: Is voorlopig niet meer open.
Rabobank: Is open op dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.
Kunst en Cultuur Woudenberg: De cursussen gaan t/m 19 januari niet door. De expositieruimte op de 1e etage is gesloten voor publiek.
Oud Woudenberg: De Oudheidkamer is voorlopig gesloten. De onderzoeksruimte blijft dicht tot nadere informatie. Er zullen dus ook geen historische films vertoond worden.
Bibliotheek: De Bibliotheek richt een tafel in de hal in waar klanten de mogelijkheid krijgen om hun reserveringen af te halen tussen 10.00-13.00 en tussen 14.00 en 17.00. De zaterdagen zijn ze open op 2 januari en 16 januari.
Hip & Handgemaakt: Is geopend tijdens de openingsuren van het Cultuurhuis
Filmhuis: Geen voorstellingen meer tot en met januari.
Repair- en Energiecafé: Het Repaircafé en Energiecafé gaan voorlopig niet door.
Samen op Zondag: Samen op zondag gaat voorlopig niet door
Verhuur: Alleen mogelijk op basis van afspraken met de programmacoördinator via mail via programmacoordinator@cultuurhuiswoudenberg.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie